Soppan består av två soppor:
1. Tomatsoppa
Stek en gul lök och två vitlöksklyftor i lite olivolja. Tillsätt en burk med krossade tomter och en burk med vatten tillsammans med en kycklingbuljongtärning, paprikapulver, svartpeppar, salt och timjan. Koka i 20 minuter och tag bort från platten. Tillsätt lite rött vin.
2. Koka upp en kycklingbuljongtärning och låt en malangarot i skivor (ca en halv centimeter tjocka) koka med i några minuter. Tillsätt sedan en halv gul lök och morot i skivor. Koka med timjan, rosmarin, peppar ovh en hackad vitlöksklyfta. Koka i ca 20 minuter. Tillsätt tomatsoppan.
Servera med lite riven ost på toppen.
onsdag 18 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar